Metaal coating

Metaal coating

Wilt u uw bedrijfswagen voorzien van een nieuwe metaal coating? Dan bent u bij Spuiterij Zonderwijk in Noordwijkerhout aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfswagens zoals vrachtwagens, trekkers, hijskranen en graafmachines. Met 15 jaar ervaring in de spuiterij en vakkundig personeel kunnen wij elk bedrijfsvoertuig voorzien van een nieuwe lak. Ook met grotere voertuigen zoals hijskranen kunnen wij uit de voeten. In onze 18 meter lange stofvrije spuitcabine hebben we alle ruimte voor het grotere werk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en voldoen aan de laatste milieu eisen.

Metaalspuiten

Wij werken met de harde metaal coating van het merk Verometal. Deze coating bestaat voor 95% uit metaalpoeders. Het is een koud vloeibaar metaal (composiet metaal) dat ontstaat door het metaalpoeder te mengen met een reactor. De koude metaalvloeistof die door dit proces ontstaat, wordt vervolgens met een eenvoudige spuitmethode op het te coaten object aangebracht. De metaalcoating kan op verschillende ondergronden gespoten worden zoals hout, metaal, gips, kunststof, papier, leer, aardewerk, beton, kalk, schuim en glas. Zodra de metaalcoating is aangebracht, krijgt het product de eigenschappen van gietijzer. Het geleidt warmte en het krijgt de kenmerkende metaalglans.

Metaal coatingAfspraak maken?

Wilt u een afspraak maken in onze spuiterij om uw bedrijfsvoertuig te voorzien van een nieuwe metaal coating? Neem dan contact met ons op. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook even bellen, mailen of langskomen in onze spuiterij.

   Contact opnemen    Portfolio