Metal coatings

Metal coatings

Spuiterij Zonderwijk maakt gebruik van metal coatings. Wij zijn ruim 15 jaar gespecialiseerd in het spuiten van laadbakken, opleggers en trekkers. Onze grote spuitcabine van 18 meter lang zorgt dat wij zonder problemen grote objecten kunnen spuiten. We werken met hoogwaardige materialen en mengen onze verfkleuren zelf.

Wat is metal coating?

Spuiterij Zonderwijk gebruikt metal coatings van het merk Verometal. Deze coatings bestaan voor 95% uit metaalpoeder. Het metaalpoeder wordt gemengd met een bindmiddel en een reactor waardoor er een koud vloeibaar metaal ontstaat. Dit metaal kan op verschillende materialen gespoten worden zoals glas, metaal, aardewerk en zelfs papier. Het originele ontwerp en de details blijven hierbij gewaarborgd.

Metal coatingsDe kracht van metal coating

Door de metal coating ontstaat een duurzame en sterke gemetalliseerde bovenlaag. De details van het gespoten object blijven gehouden. De metal coatings van Verometal bevatten echt metaal waardoor de coating een lange levensduur heeft.

Schadeherstel

U kunt bij Spuiterij Zonderwijk ook terecht voor schadeherstel aan uw trekker, oplegger of bakwagen. Een kras in de lak is niet alleen ontsierend, het kan ook gevolgen hebben voor de onderlaag. Wij herstellen de schade netjes en vakkundig in onze moderne werkplaats. Heeft uw trekker nieuwe lak nodig? Ook dat is geen probleem. In onze stofvrije spuitcabine kunnen wij uw trekker weer van een nieuwe coating voorzien.

Wilt u meer informatie weten over metal coating? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en adviseren u graag.

   Contact opnemen    Portfolio