Verometal

Verometal

Spuiterij Zonderwijk maakt gebruik van metaalcoatings van het merk Verometal. Verometal is een metaalcoating die gespoten kan worden. Deze metaalcoating is hard en bestaat uit 95% procent metaalpoeder. Het metaalpoeder wordt gemengd met een bindmiddel en een reactor. Hierdoor ontstaat een koud vloeibaar metaal. Dit vloeibare metaal kan worden gespoten op verschillende soorten materiaal zoals metaal, hout, gips, glas, fiberglas, kunststof, schuim, terracotta, beton, papier en karton.

Verschillende soorten metaal

Verometal is verkrijgbaar in verschillende soorten metaal zoals brons, messing, aluminium, koper, ijzer, tin, zink, nikkel-zilver, roestvrij staal, goud, reflex s01, gunsmoke en medisch koper. Na gebruik heeft Verometal de eigenschappen van gietmetaal, inclusief de warmtegeleiding en de kenmerkende metaalglans.  

VerometalGespecialiseerd in het spuiten van bedrijfswagens

Spuiterij Zonderwijk is een bedrijf met ruim 15 jaar ervaring in de spuiterij. Onze specialisatie ligt vooral in het spuiten van bedrijfswagens. Dit zijn onder andere vrachtwagens, trekkers, opleggers, hijskranen, graafmachines en schadeherstel van grote objecten. Door onze 18 meter lange spuitcabine zijn grote objecten voor ons geen probleem.

Ook andere objecten kunnen wij in onze spuiterij voorzien van een nieuwe lak. U kunt hierbij denken aan meubels, keukens, scooters, boten of industrieel gereedschap. We hebben diverse lakken tot onze beschikking. Van meubellak tot metaalcoating.

Wilt u meer informatie over onze spuiterij en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook langskomen bij onze spuiterij in Noordwijkerhout. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur geopend.

   Contact opnemen    Portfolio